Aina ei mene asiat kuin suunniteltu

Tänään piti olla sairaalaton päivä ja meillä ei mitään menoa. Kunnes tapahtui se että Innan nenämahaletku meni aamusta kierteelle ja piti mennä sairaalan laittamaan uusi. Äsken tulin vasta kotiin kun ajattelin että ei sitten huomenna tarvitse käydä kaupassa jos käyn tänään. Sitten iskee se kun katson kalenteria. Huomenna on kerho ja fysioterapia. Perjantaina ravitsemusterapeutti. Ilona lähtee huomenna muutamaksi yöksi mun äidin luokse yökylään ja mun suunnitelmat; siivoan,pesen pyykkiä ja koitan nukkua hyvin.

Inna ilman nenämahaletkua ja kanssa tänään

Tänään ollut muutenkin vähän sellainen päivä ettei oikein asiat suju. Innan rattaat jota käytettiin sairaala reissuilla hajosi muutama päivä sitten ja nyt meidän yhdistelmätkin alkaa hajota. Katselin nettikirppiksiä ja tori.fitä läpi ja hirveän hintaisia rattaita (merkki maksaa mutta itselle vain väliä että hoitaa tehtävänsä) En tajua miten jotkut kehtaa laittaa jotkut homeiset emma jungat myyntiin monella sadalla. Päätin että alan säästämään uusiin yhdistelmävaunuihin. Tälläkin hetkellä 200 eurolla saa uudet. Eikä varmana ole homeessa.

Toinen juttu mikä nyt tuli mieleen on lasten vaatteet. Itse suosin kirpputoreja ja halpoja vaatekauppoja kuten esimerkiksi hm. Kyllähän joissakin on pitempi ns kulumis aika ja ymmärrän että laatuun halutaan panostaa mutta kaikilla ei ole varaa ostaa sitä gugguun lähes 56euron pipoa.

Nämä mun kommentit ei ole tarkoitettu kenellekkään loukkauksena olen vain varmaan katkera ja köyhä. Paitsi vaikka mulla olisi miljoona tilillä jäisi se gugguun pipo ostamatta. En näe tarvetta ostaa kallista vaatetta vain merkin takia.

Ps; Facebookin arvonta suoritettu voittajaan oltu yhteydessä 🙂

6 vastausta artikkeliin “Aina ei mene asiat kuin suunniteltu

 1. En ymmärrä miksi täytyy mainita ettei itse halua ostaa Gugguun pipoa? Itse suosin merkkivaatteita jälleenmyyntiarvon takia, mutta ostan suurimmaksi osaksi nekin kirpputoreilta ja netistä.

  Itse vammaisen lapsen äitinä haluaisin ihan vilpittömästi kysyä: Oletko mahtanut ajatella ihan loppuun asti sitä, että julkaiset tyttäresi poikkeavuuksista kuvia? Oletko miettinyt esim. tulevaisuutta? Netistä kun ei kuvia saa enää pois. Ymmärrän vallan hyvin sen, että haluat tyttäresi harvinaisesta sairaudesta kertoa ja hakea tällä blogilla ehkä myös näkyvyyttä ja yhteiskunnan hyväksyntää vammaisille lapsille. Omalla tyttärellä useampi harvinainen sairaus/poikkeama, mutta hänen tulevaisuutta ajatellen olen päättänyt jättää kuvat julkaisematta. En oikeasti sano tätä pahalla vaikka siltä voi tuntua.

  1. Se oli vain oma mielipide olisin voinut ilmaista sen hieman paremmin tekstistä 🙂 ymmärrän että jälleenmyynti arvo on joissakin tuotteissa kannattava ja gugguu oli vain esimerkki merkki mikä tuli ekana mieleen 🙂 jokainen saa ostaa tietenkin sellaisia vaatteita lapselleen kun itse haluaa ja tekstin ei ollut tarkoitus loukata ketään 🙂

 2. Mäkin oon ostanut kaikki vaatteet kirppikseltä, ristiäisiä varten ns juhla-asun hm:ltä uutena 😂 vaikka ois rahaa kun roskaa en silti ostais vaatteita merkin tarkia, vertaan ennemmin hinta-laadu suhdetta.

  1. Mä tykkään kirpputoreista myöskin sen takia että ikinä ei tiedä mitä löytää 🙂 itse en katso tällä hetkellä oikein muuta Innan vaatteissa kuin että venyvät käden kohdalta ja ovat ehjiä. Isommalle tytölle tulee välillä ostettua uusia vaatteita hm:ltä kun edullisin liike ja vaatteet on omasta mielestä kivan näköisiä 🙂

 3. Hei! Onko tätä facebook sivustoa vielä? En löydä millään hakusanalla. Ihana sivusto sinulla ja ihanat tytöt ❤️. PS: Haluaisin liittyä ryhmään, itselläkin sama harvinaisuus ☺️.

  1. On olemassa facebook sivu 😊 Äidin elämää blogi sanahaulla löytyy 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.