Ilonan syntymäpäiväjuhlat

Ilonahan täytti jo 28.12.2019 6vuotta mutta järjestimme juhlat tänään. Kuten joka vuosi perinteet on minulle tärkeitä joten Ilona sai myös synttärit jossa kaikki oli itse tehty. Siinä meni kyllä useampi tunti mutta loppu tulos oli erittäin hyvä.

Ilona sai päättää itse synttärien teeman ja se oli erittäin helppo päätös. Disney prinsessat. Osa tarjottavista puuttuu kuvista mutta ne tärkeimmät. Meillä oli erikseen vielä herkku pöytä jossa oli tarjolla karkkia,popcornia,ranch pähkinöitä ja keksejä.

Koristeet ennen tarjoilua

Koristeista osa oli ostettu prismasta ja osa taas tilattu netin kautta. Itse tykkään teema synttäreistä paljon. Ilona myös sai laittaa uuden mekon minkä olin tilannut netin kautta ja pakko sanoa Ilona näytti ihan oikealta pieneltä prinsessalta.

Prinsessa Ilona
Kaksi prinsessaa. Innakin sai pukeutua teemaan 🙂

Tarjottavana yllämainitun herkkupöydän lisäksi tein mansikkajuustokakun. Väriä korostin punaisella elintarvike värillä. Ilona halusi itse yksisarvis kakun joten yritin parhaani mukaan sen tehdä vaikken mikään leipuri ole todellakaan. Tarjolla oli myös broilerisalaattia,savukinkkupurjopiirakkaa, porkkanakakkua ja toisella pöydällä oli vielä myös pumpulikakku.

Omasta mielestäni onnistuivat oikein hyvin

Lahjaksi Ilona sai muunmoassa; Alias junior pelin (tämän päätin itse kun tukee oikein hyvin Ilonan puheenkehitystä),monsterhigh nuken,elokuvan,tarroja ja herkkuja.

Syntymäpäivillä oli lähinnä vain perhettä ja Ilonan paras ystävä perheineen. Ensi vuonna koitamme sitten kaveri synttäreitä. Pidetään peukut että ne sujuu sitten hyvin 🙂

Vastauksia kysymyksiin

Eli tyttöjen nimistä. Kerron tähän miten päädyimme näihin nimiin.

Ilona

Istuin entisen aviomieheni kanssa sohvalla ja katselin netistä nimiä. Entinen mieheni kuunteli taustalla silloin Apulantaa ja Ilona kappale alkoi soida. Päätin sillä hetkellä että Ilona. Omasta mielestäni todella kaunis perinteinen suomalainen nimi. Toiset nimet Ilonalla on Helena joka on sama mikä on minulla ja äidilläni joten halusin jatkaa perinnettä. Kolmas nimi on Elisabeth. Elisabeth tuli kun minut määrättiin vuodepotilaaksi ja katselin gleetä. Kuulin kappaleen Beth ja aloin itkemään hermooni höyryissäni. Halusin Elisabethin vielä jatkoksi silloin.

Inna

Innan nimi oli aikoinaan vaikea päättää. Tuntui että ei mitenkään löydy sopivaa nimeä. Jarnon kanssa halusimme hieman erilaisen nimen mieluiten sellaisen mitä ei kumpikaan ole niin useasti kuullut. Istuimme katsomassa tv:tä ja kuulimme nimen Inna. Molemmat meistä sanoi että kaunis nimi. Päädyimme näin Innaan. Innan toinen nimi on Ava. Lausutaan miten kirjoitetaan eli Ava ei Aava. Tämä tuli viimeisenä näistä kolmesta nimestä. Alunperin Innalla piti olla vain yksi toinen nimi mutta rakastuin tähän nimeen. Nimi tuli mieleeni yhtä äkkiä ja Jarno piti siitä myös. Innan kolmas nimi on Aurora. Tämän päätti Jarno kun odotin vielä Innaa. Omasta mielestä todella kaunis nimi ja sopii. Molemmilla tytöillä on toisena nimenä prinsessan/kuningattaren nimi. Ilonalla Elisabeth ja Innalla Aurora (prinsessa Ruusunen)

 

 

4 vastausta artikkeliin “Ilonan syntymäpäiväjuhlat

 1. Ihana tarina lasten nimistä.
  Voin vain ihailla jaksamistasi❤ voimia sinulle jatkossakin ja toivotaan että kaikki kääntyy vielä hyväksi. Kaikkea hyvää koko perheelle❤

 2. Kauniit nimet tytöillä ❤️
  Mun nuorimmainen tyttö on Aava 🥰

  Ihania herkkuja oot leiponut.

  1. Hei 🙋‍♀️ eikö raskausajan ultrassa nähty luiden poikkeamia?

   1. Ei näkynyt. Itselläni on massaa paljon vatsassa ja taaksepäin kallistuva kohtu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.