Kuulumisia

Innan leikkaus sujui ihan älyttömän hyvin. Haava parani todella nopeasti ja Inna oli oma itsensä jo seuraavana päivänä leikkauksesta. Kuvassa Inna juuri tullut salista. Tikit sulivat itsestään pois ja oli todella siistiä jälkeä.

Tässä kuussa matkustan Innan kanssa pitkästä aikaa kyssiin unipolygrafiaan. Yön yli keikka mutta koskaan ei tiedä kuinka pitkä reissu tulee todellisuudessa. Kerran menimme päivä reissulle ja jäimme kahdeksi viikoksi. Sain valita että matkustammeko helsinkiin vai kuopioon ja ajattelin että kuopio on sopivampi meille eritoten koronan takia.

Ilonan kanssa kävimme tutustumassa viime viikolla kouluun. Se oli todella jännittävä kokemus Ilonalle että äidille. Vuodet kulunut niin nopeasti että meillä on syksyllä ekaluokkalainen. Ilona on myös oppinut upeasti ajamaan pyörällä ja ajeleekin lähes päivittäin.

Kaikki olemme olleet terveenä ja elämä sujuu hyvin kotona. Mitä nyt yhä kaipaamme normaalia arkea.

Juhlimme viime viikolla perheen kesken vappua. Ilona pukeutui rokki mimmiksi hänen sanojensa mukaan. Pakko sanoa että kyllä oli upea näky.

Tyyli lyyli

Oma oloni:

Oma oloni taas ei ole kovin hyvä mutta olen hakenut siihen apua. Itselleni läheinen ihminen sairastui vakavasti. Hänen tukenaan olen ollut ja koittanut parhaani mukaan auttaa. Olen käynyt nyt juttelemassa asioista ja olotila alkanut ajoittain kohentua. On vain rankkaa katsella vierestä itselle tärkeän ja rakkaan ihmisen kunnon huononevan koko ajan.

Miettinyt paljon viime aikoina kaikkea eritoten noita juttu tuokioita. Pitäisi kuulemma alkaa perehtyä omaan hyvinvointiin että autan kaikkia muita mutta laiminlyön itseäni. Olen kyllä itsekkin tiedostanut asian mutta laittanut ne ajatukset syrjään. Perhe tarvitsee minua ja muut. Sitten kun on enemmän aikaa alan miettiä mitä asioita voisin tehdä oman hyvinvointini hyväksi mutta vielä ei ole sen aika. Nyt minua tarvitaan muuhun ❤️

Kirjoitan seuraavan kerran tekstin äitienpäivänä ❤️

7 vastausta artikkeliin “Kuulumisia

 1. Äitinä tiedän miten helppoa on unohtaa itsensä silloin kun muut sinua tarvitsevat. Tulee kuitenkin hetkiä kun vaan itkettää eikä jaksa, Kaikkea ei aina voi puhua läheisille eikä edes hyville ystäville, sitä vaan yrittää jaksaa. Kannatan puhumista ammattilaisille, toki heissäkin on eroja, mutta aina voi vaihtaa jos tuntuu ettei kemiat kohtaa.
  Voimia Sinulle ❤

 2. Oi kuinka molemmat tytöt niin kasvaneet ❤️❤️
  Ilona on kyllä niin katu-uskottava rokkimimmi että ihan kohta täytyy fan-club laittaa pystyyn !
  Sinä itse, nyt on sun vuoro ”kasvaa” –
  olet oman osasi kanssa tehnyt enemmän kuin kukaan osaisi kuvitella. Nyt on tosiaan ihan korkein aika ryhtyä katsomaan ”päältä” vihdoin itsesikin perään.
  Meillä, niin monilla, on elämässämme tullut kohtia joissa joku lähellä tai vähän kauempana, ontuu elämässään.
  On asioita joissa voi antaa apua, pitää antaa apua mutta: toisen elämää ei voi, eikä pidä elää.
  Kaikkea kaunista ja lämmintä toivon teille kaikille ❤️

 3. Moi Kati . Seuraan sun julkaisuja ja hyvä kulla että arki sujuu. En osaa lyhysesti sanoa ja sääsätn sinut miniromaanilta ja toivon kaikkea hyvää ja helpotusta edelleen teidän arkeen . Olet sisuskas ja annat varmasti todella monelle vaikeuksissa kamppaileville perheille uskoa ja toivoa parmpaan ja toivoa mikä on kyllä elin ehto elämään <3 . Ilahdun aina kun vaan näen Ilonan iloiset kasvot <3. Innaa en ole hlö kohtaisesti tavannut..mutta kiva ja on ihanaa seurata sinun sisukasta ja niin äidillistä huolta ja vastuun kantoa ja minkä kaiken teet teidän perheen eteen…Jarmoa unohtamatta ja Jarmolle terkut . Ei olla enää kuukausin törmätty hänen kanssa lija-autossa kun muutitte pois ja myös koronan takia minäkin harvoin kujen bussilla. Kaikkea hyvää sydämmestäni toivon ja jos vaan voisin niin myös auttaisin jollain tavalla kun minulla on aikaa ja osaamista mutta kysy jos jotain tulee mieleen. Lämpimin terkuin Ninni Kaurakujalta <3

 4. Itselläni äitienpäivä ovat yhtä itkua, minulla on lapsia, mutta meidän välit eivät ole kunnossa. Itse sairastan ja haluaisin niin vain edes kortin heiltä. Ihana kuulla teistä, älä aja itseäsi piippuun, hyvää Äitienpäivää

  1. Voi ei kuinka surullista 😞
   Ihanat äitienpäivät sinulle näin jälki käteen ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.