Juhlaa juhlan jälkeen

Meillä oli aivan ihana joulu. Vietimme sen perheen kesken niin kuin joka vuosi. Tytöt saivat ihania lahjoja joista mainittakoon aktiivilelu joka soittaa musiikkia mihin Inna on kiintynyt kovasti ja Ilona vauvan sänkyyn ja meikki nuken päähän. Meillä kävi myös ensimmäistä kertaa ikinä joulupukki.

Tytöt jouluna

Kaiken kaikkiaan meillä oli paras joulu mikä on koskaan ollut ja kiitos kaikille ketkä tekivät siitä mahdollisen. Jännitettiin vielä muutama kuukausi sitten että saammeko Innan jouluksi kotiin ja meidän suuri toive kuultiin ja vietimme sen yhdessä.

Joulu oli kyllä loppu illasta ihan Innan näköinen. Me nimittäin jouduimme soittamaan ambulanssin ja lähteä sairaalaan yöksi Innan kanssa. Peg nappi irtosi kokonaan kaikkine palloineen. Onneksi ei tarvinnut olla kuin yön yli. Siinä joulu aattona sairaala sängyssä istuessa en voinut kun naurahtaa. Pitihän sitä nyt vuoden viimeinen osasto yö ottaa.

Inna nukkui hyvin yön osastolla

4 päivää joulun jälkeen Ilona täytti 6v. Aika on mennyt niin nopeasti ja tuntuu kun Ilona olisi vasta ollut pieni vauva. Synttäreiden kunniaksi pidettiin pieni herkku hetki,Jarno + Ilona kävivät mäen laskussa ja katselimme Frozen elokuvan. Synttäreitä vietämme nyt tammikuussa tänä vuonna kun Ilona syntynyt juuri joulun ja uuden vuoden välissä niin parempi viettää vasta lomien jälkeen.

”En olisi ikinä voinut kuvitella että saisin niin ihanan iloisen lapsen kuin Ilona. Tämä neiti on hirveän hauska,pilke silmä kulmassa oleva kaunis tyttö joka on maailman paras isosisko. Tunnen itseni etuoikeutetuksi siinä että minulla on kaksi aivan äärettömän ihanaa tytärtä. Muistan vielä millaista oli olla Ilonalle yksinhuoltajana ja miten rankkaa aika ajoin oli mutta tämä tyttö oli kaiken arvoista. Tämä neiti teki minusta ihmisen mitä en ikinä voinut kuvitella saavani olla. Äiti. Rakastan äärettömän paljon molempia tyttöjä.  Kuuhun ja takaisin”

Pieni suuri kuusi vuotias ❤

Uudenvuoden vietimme kotona myöskin. Päätin ostaa yli kymmenen vuoden jälkeen raketteja kun halusin varmistaa että Ilona näkee edes muutaman. Joten ostin raketteja 8 eurolla ja kävimme Ilonan kanssa kahdestaan ampumassa ne. Perinteisesti söimme myös illalla nakkeja ja ranskalaisia + perunasalaattia. Itse en ole ikinä oikein välittänyt uudenvuoden juhlista mutta sen jälkeen kun sain tytöt olen ajatellut että kuinka tärkeitä ja mukavia juttuja heille nämä ovat. Laitan seuraavassa tekstissä mietteitä millainen vuosi 2019 oli meidän osalta ja mitä toivon ja odotan vuodelta 2020.

Arki on sujunut oikein mallikkaasti ja olen saanut levättyä hyvin ja muutenkin olo on ollut todella hyvä. Inna oppi kääntymään sängyssä ja hän ollut terveenä kuten Ilonakin. Jos kaikki jatkuu tähän tapaan mitä nyt ollut arki niin meillä ei ole mitään huolta.

Ps: Onnellista vuotta 2020 kaikille ❤

Tässä kotikuvia Innasta lopuksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.