Korona

Meidän perhe teki jo viime viikolla päätöksen että Ilona ei mene esikouluun. Se oli pakko tehdä Innan hyvinvoinnin takia ja mielestäni se olisi muutenkin ollut paras ratkaisu. Ilona alkaa saada puheterapiaa etänä tabletin kautta ja Innan fysioterapian jatkosta ei ole vielä tietoa.

Meillä käy yhä hoitaja 8-15 ja ollaan siitä tyytyväisiä. Yritämme välttää kaupassa käyntiä eritoten siksi että Innalla on hengitystie ongelmia ollut muutenkin. Elvytyskielto on yhä voimassa joten on tärkeää että emme käy turhaan ulkona ja kaupassa. Ainut kuka tällä hetkellä meillä käy kaupassa olen minä. Jarno kuuluu riskiryhmään niin kuin Innakin. Olen ottanut päämääräksi että kaupassa käydään kaksi kertaa viikossa noin ja tilannut Innan maitoja ennakkoon apteekkiin ja epilepsialääkettä hakenut lisää.

Mikkelin prisma sunnuntaina 15.3

Ihmiset puhunut näistä hamtraajista paljon ja itse kuulun heihin. Otan noin viikon ruuat kerralla mutta se on meillä pakko ettei tarvitse mennä kauppaan niin usein. Meille se on erittäin tärkeää että vältämme turhaa liikkumista ulkona.

Päivät menevät niin että suunnittelimme Ilonan kanssa tekemistä viikolle. Tänään askartelimme tipuja ja huomenna sitten leivomme ja pelaamme lasten aliasta.

Olen alkanut suunnitella viikon ruuat etukäteen ja tehnyt listaa mitä pakkasesta ja kuiva-aine kaapissa löytyy. Suosittelen tätä muillekkin. Tytöt ovat terveitä ja me myös tällä hetkellä.

Toivottavasti tämä korona tilanne alkaa parantumaan lähiaikoina että saamme normaalin arjen takaisin ja että ei tarvitse pelätä tartuntaa ja mihin se johtaa.

3 vastausta artikkeliin “Korona

  1. Koronaviruksen ennuste oli viimeksi että kestäisi kesään. Itsekkin kuulun riskiryhmään, mutta kotiin ei voi jäädä hoitotyön takia. Huomioithan myös että oireeton voi myös tartuttaa taudin muihin.

  2. Ilona onkin ensimmäinen jonka tiedän jääneen luokalleen esikoulusta. Ja jos karanteenin 6kk niin silloin ei liikuta minnekään. Varsinkin lääkärin määräämänä siitä saa sakkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.